Arhivă blog

luni, 10 decembrie 2012

BLAGA si impostorul MĂRIEŞ au primit "eject" de la timişoreni

  Timişoara a administrat o înfrângere  usturătoare ARD:Suciu 53,59% – Blaga 25.37% 
Impostorul Teodor Marieş (primul din dreapta) aruncă priviri DISPERATE
În cursul nopţii de duminică spre luni, reprezentanţii ARD Timiş au finalizat numărătoarea paralelă a voturilor. Aceasta confirmă rezultatele parţiale comunicate de USL în cursul serii de duminică: USL a câştigat 13 din cele 14 colegii parlamentare cu peste 50 la sută din voturi. Liderul PDL, Vasile Blaga, pierde la distanţă mare faţă de principalul său contracandidat, iar impostorul Mărieş cu 22%.
„Datele parţiale după numărătoarea paralelă în 95% din secţiile de votare arată că USL a închis cu 50 % + 1 din voturile valabil exprimate 9 colegii de deputaţi din 10 (excepţie colegiul 5) şi toate colegiile de senat”, susţin reprezentanţii PDL.

Conform numărătorii paralele realizată de ARD în secţiile de votare din Colegiul 3 Senat, preşedintele PDL, Vasile Blaga, a obţinut 25,37 la sută din voturi, în timp ce Marcel Suciu a „închis colegiul” cu 53,59 la sută.Impostorul Marieş a pierdut in colegiul 1 Senat asa cum era de asteptat obtinand 22%. Revoluţionarii recunoscuti din Timisoara, s-au mobilizat exemplar contribuind la "îndepartarea" acestui individ, pe care nu-l recunosc!
Nici în restul colegiilor rezultatele obţinute de ARD în Timiş nu sunt mai bune. La Camera Deputaţilor, conform numărătorii paralele realizată de ARD, USL a obţinut în Timiş un procent general de 57,25 la sută. Pe locul doi se situează ARD cu 21,24 la sută, iar pe locul trei sunt cei de la PP-DD cu 12,76 la sută.

Colegiul I Senat Timişoara

Ben-Oni Ardelean (USL) 27 728 de voturi –  62,02 %
Teodor Mărieş (ARD) 9836 de voturi – 22 %