Arhivă blog

luni, 17 decembrie 2012

Lista autentică care cuprinde adevăraţii revoluţionari din 21 – 22 Decembrie 1989

Adevăraţii revoluţionari umbriţi de falşii revoluţionari

Redacţia ziarului Scandal Naţional a intrat în posesia unei liste autentice cu adevăraţii revoluţionari, reţinuţi la Penitenciarul Jilava în perioada 21-22 decembrie 1989. Această listă cuprinde un număr de 503 persoane.În prezent, apar peste 1500 de persoane care deţin certificate de revoluţionari răniţi şi reţinuţi. În această listă, persoanele de la poziţiile 1 la 375 sunt trecute in baza datelor de la Penitenciarul Jilava. Persoanele de la poziţiile 376 – 503 au fost identificate şi audiate în cursul urmăririi penale, adică nu li s-a făcut fişă de cameră.


Peste 1000 de falşi revoluţionari beneficiază de o indemnizaţie de 2700 Ron, totodată aceşti indivizi şi-au luat şi toate drepturile ce li se cuvin conform legii in vigoare. Mai rău este faptul că luptătorilor adevăraţi din revoluţie li s-a tăiat indemnizaţia pe timp de un an, printr-o ordonanţă de urgenţă, iar falşii revoluţionari „Jilaveni” beneficiază din plin de aceste beneficii.
Boco Petre, fost preşedinte AVRD 1989 nu apare pe lista de la procuratură, dar deţine Certificat de rănit şi reţinut, cu indemnizaţie la zi.
Nicolae Bănuţoiu, asa-zis preşedintele Asociaţiei de revoluţionari “Adevăr şi Dreptate –Decembrie 1989”( actele acestei asociatii au fost sustrase de la revolutionara Rebeca dupa moartea acesteia) care doreşte să mai înfiinţeze o nouă Alianţă “Uniunea Civică a Revoluţionarilor” cu alte cinci asociaţii care de asemenea, nici acestea nu figurează în blocul naţional al revoluţionarilor.
La fel ca şi în exemplul precedent şi Bănuţoiu ca mulţi alţii beneficiază de indemnizaţia de 2700 Ron şi toate celelalte facilităţi.
Preda Şt. Dumitru -http://www.scandalnational.ro/category/dezvaluiri/