Arhivă blog

luni, 8 august 2011

Escrocheriile Secretarului de Stat GEORGE COSTIN


Citez din Legea 341/ 2004 (Legea recunostintei)   ART.3 ,al.1,pct.b “Luptator remarcat prin fapte  deosebite – atribuit celor care in perioada 14-25 decembrie 1989 au manifestat si au condus grupuri sau multimi de oameni,au construit si au mentinut baricade impotriva fortelor de represiune ale regimului totalitar communist,au ocupat obiective de importanta vitala pentru rezistenta regimului totalitar,si le-au aparat pana la data judecarii dictatorului,in localitatile unde au luptat pentru victoria Revolutiei romane din decembrie 1989,precum si a celor care au avut actiuni dovedite impotriva regimului si insemnelor comunismului intre 14-22 decembrie 1989.”

   Simbolul Revolutiei se estompeaza,morala ei irefutabila se depreciaza  constant, insa valoarea “de piata” creste exponential in functie de rapacitatea diriguitorilor  din SSPR, a unor revolutionari deveniti parlamentari sau  a unor miliardari transformati in luptatori cu merite deosebite. Au aparut raniti  si retinuti dupa 21 de ani, copii care atunci aveau 6 ani sau familii intregi purtand titlul mult ravnit.
   Desigur ca  nici  impostorul  GEORGE COSTIN  nu a stat degeaba si pe langa cei aprox.  2335 de imeghebisti ( oare numai atatia!) a promovat   si dosarele Florentinei COSTIN sotia sa, si fratelui sau COSTIN Octavian( militar in termen la Piatra Neamt in 1989). O intreaga familie de impostori  care au beneficiat de prevederile Legii 341!
   Mercantilismul acestui individ grotesc si abject, agramat si incult, excede  bunul simt si respectul pentru cei din jur, si intineaza memoria celor care s-au jertfit!

Enciclopedia "marilor personalitati"-George Costin

 Infatuarea si grandomania fostului sef al Garzilor patriotice imeghebiste, depaseste starea de  normalitate!  


O "legenda "Dorin Lazar Maior (alt infractor),pe vremea cand avea imunitate


Povestea acelor 100.000 $ USA se pare ca este dare si luare de mita. Subsecretarul de Stat GEORGE COSTINera pe val, membru de vaza  PSD si unul din oamenii de casa ai lui Ion Iliescu.

  


Susanu Ghe.membru al Asociatiei 23 decembrie -Metrou
Mercan Domnica,membru al Asociatiei 23 decembrie Metrou
Popescu Livia,membru al Asociatiei 23 decembrie-MetrouRacoreanu Liviu,membru al Asociatiei 23 decembrie-Metrou
 Model de imputernicire folosit de COSTIN G. in relatia cu SSPR Sunt numai cateva  din cele peste 2335 de imputerniciri si procuri,din partea celor  care "cotizau"  la escrocul GEORGE COSTIN . Suma totala,  a fost estimata de cei de la DNA la peste  8,5 milioane de €uro,intrati in contul asociatiei si in buzunarele acolitilor acestuia.