Arhivă blog

duminică, 24 iulie 2011

GEORGE COSTIN – un pion otrăvit al Revoluţiei din Decembrie !

motto: Amor patriæ nostra lex.
Decredibilizarea  Revolutiei din Decembrie nu a inceput acum  si nici  ieri. Imediat dupa fuga din CC a cuplului Ceausescu,structurile comunisto-  securiste  care au preluat puterea, au inceput o intoxicare  metodica si eficienta a opiniei publice. Romania de azi este rezultatul  a 21 de ani  de:  instrainare si distrugere,dezinformare si minciuna, lipsuri si saracie,tradare  nationala si vanzare de tara.

    Impostura si impostorii au pus stapanire si controleaza  intreaga clasa politica , institutiile de stat, constiinta si vietile noastre.Impostura ne domina,ne sufoca sufletele, unde privim dam de ea si de servantii ei!
Subiectul “fierbinte” al ultimelor  zile ( SSPR plus Secretarul de stat) pe care presa il comenteaza din greu,nu este o noutate pentru  cunoscatori insa ridica  multe intrebari.
   De 20 de ani premierii Romaniei care au semnat numirea in functia de Secretar de Stat al SSPR, au fost  inconstienti,incapabili sau iresponsabili ?
 Nimeni nu raspunde pentru numirea in functie a unor infractori si delapidatori,a unor IMPOSTORI si santajisti ordinari?
    Indivizi abjecti si grobieni precum Bebe Ivanovici zis Certificat,Emil Cutean, Costin George si multi altii, au manevrat sume exorbitante de bani,din care si-au platit acolitii, precum si “cotizatia” la partidul care i-a promovat.
   Institutiile abilitate ale Romaniei ( ANI,DNA,SRI, etc) nu au stiut,auzit sau depistat prin mijloacele de care dispun, niciuna dintre infractiunile savarsite  sub „acoperire politica”, de excrocii care capuseaza SSPR de 20 de ani?
   Kaghebistul sau imeghebistul  George Costin, „civilul” care a fost sef de Stat Major si sef al Biroului de documente secrete (BDS) numit in functie asta iarna de premierul Boc, este ultimul din „galeria” numirilor politice.
   Incepand cu Costea Margareta,soacra presedintelui Senatului Mircea Geoana,continuind cu Blaga zis Şpaga(revolutionarul sef din Stei)si terminand cu primarul general Sorin Oprescu         ( care se vede dimineata in oglinda Presedinte al Romaniei) Parchetul  General ar trebui sa se autosesizeze pentru fals,uz de fals,declaratii mincinoase si tot ce este prevazut de catre Codul penal!
  Aceste „personalitati marcante”  sunt  Luptatori cu  merite deosebite ,si beneficiaza de multi ani, de drepturile prevazute de Legea recunostintei!
   Impostorii si falsificatorii care ocupa functii si demnitati înalte,sunt aparati de imunitatea parlamentara, primesc NUP-uri  de la Parchet,iar dosarele care „se ratacesc” la instantele judecatoresti primesc termene in 2012 si 2013, in procese terne.
   Cand in urma cu 6 saptamani ambasadorul Olandei la Bucuresti declara:" Romania NU este inca un stat de drept"clasa politica se arata oripilata la TV, dezgustata in comentarii,si nemultumita in Parlament, de lipsa de apreciere a Uniunii Europene.
  Imi amintesc ca in ianuarie 2010 tot pe acest blog spuneam: "Va scriem aceste randuri  cuprinsi de nelinistite si ingrijorare ,privitor la atacul violent comis împotriva dlui NICOLAESCU ADRIAN Secretar general al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revolutionarilor. Daca un inalt functionar public (care timp de un an a fost  demnitar) ajunge sa fie lovit cu salbaticie cu o bara metalica, pe drumul spre Guvern in plina zi, numai pentru faptul ca a dispus o ancheta interna la S.S.P.R, si a cerut un audit al Curtii de conturi privitor la  o deturnare de fonduri de cca. 400.000 lei, consideram ca este o situatie de o gravitate exceptionala!"
  Nu a existat nici o reactie atat din partea Cotrocenilor,cat si din partea Premierului sau a Parchetului General,chiar daca dl. Adrian Nicolaescu este inalt functionar public!
  Blogurile si sait-urile administrate de revolutionari autentici  posteaza de ani de zile : probe,comentarii,declaratii si documente despre invartelile si afacerile  pseudo-revolutionarilor milionari, deveniti o plaga a sistemului.
  Atat timp cat acesti „şmecheri”  slujesc nevoilor clasei politice si cotizeaza unde trebuie, linistea lor este asigurata, afacerile prospera,permitând unui impostor notoriu pe nume Marieş să declare cu emfază:”Revoluţionarilor nu le stă nimic în faţă”!
  Greşit domnilor! Impostorilor si escrocilor le stă în faţă o singura instituţie :  PUŞCĂRIA !
  Dumnezeu are grija de noi si de toate.Amin