Arhivă blog

miercuri, 29 iunie 2011

După 21 de ani,România membră în UE, încă NU este un stat de drept O clasa politica  infiltrata si confiscata de securitate atunci, si de structurile informative acum,care a adus un intreg popor in pragul  disperarii.
 O clasa politica care si-a dat mâna peste cadavrele celor ingropati fara slujba in gropi comune,pentru a-si promova interesele personale si  de clan. Retele organizate in stil mafiot, in care nu de putine ori, politicul a fost prezent, au parazitat statul si România, aducând-o în situatia de „cel mai sarac stat din Uniunea Europeana”!  
 Trei  Administratii Prezidentiale au facut troc in numele puterii,cu sângele celor batuti,maltratati si omorâţi,  ajungând dupa 2 decenii să contabilizăm  eşecurile (si nu numai) a 7 miniştri, 9 prim-miniştri si 3  Preşedinţi ai României in cel mai rasunător dosar 
de genocid de-a lungul istoriei acestui neam ( cel al Mineriadei din 13-15 iunie 1990).Demonstrantii cereau o societate libera, fără comunism,fară torţionari şi fără securişti !
 Noua prim-ministri care au falimentat  Romania de-a lungul anilor, au plecat sau vor pleca  cu coada intre picioare si conturi bancare burdusite.Unii dintre ei cu pretentii de juristi au fost niste jalnice caricaturi care si-au abandonat credinta si juramantul fata de tara.
  7( şapte) ministri de justitie, unul mai arogant decat altul, au fost mai mult globe-trotteri, inconjurand Pamantul  de-a lungul si de-a latul, plecati  la „simpozioanele” si „congresele” unde erau invitati. Au avut însă grija, sa pună pe picioare afaceri si cabinete de avocatura pentru soţii,amante, copii şi rubedenii.
  Vedem zilnic la Ştirile TV,judecatori si procurori care defilează cu cătuşe la mâini acuzaţi de corupţie,trafic de influenţa si favorizarea infractorului, si absolut  toţi  invocă prezumţia de nevinovatie.Dar celor care au fost arestati,batuti şi torturaţi,femeilor violate, celor raniţi si celor peste 140  de morti , LOR  cine le face DREPTATE?  Ei de ce s-au făcut vinovati? Cei care au trăit clipe de groază,arestaţi si hăituiţi de hoardele securisto-minereşti de ce NU au fost apăraţi ? Unde a fost STATUL care  era obligat sa ne protejeze vieţile,familiile,bunurile şi integritatea ?

  
FSN-ul de atunci trăieste si in prezent  prin : Ion Iliescu,Traian Basescu,Petre Roman,Mircea Dinescu,Adrian Nastase,Adrian Severin,Theodor Stolojan, Radu Berceanu, Vasile Blaga si multi altii, adica exponenţii „marcanţi” ai  clasei politice, coruptă şi descompusă.

  Corupţia  a fost si este, laitmotivul clasei politice româneşti, dar si al relatiilor internationale ale României, fiind o abatere de la moralitate, o venalitate care a dus la acumularea unor averi uriaşe, de sute de miliarde de euro.

  ROMÂNIA de astăzi este o tara unde ,TOTUL SE VINDE  ŞI SE CUMPĂRĂ !