Arhivă blog

vineri, 21 decembrie 2012

DE CRĂCIUN NE-AM LUAT RAŢIA DE LIBERTATE

                            Pentru IMPOSTORII şi JIGODIILE Revoluţiei din Decembrie 1989 !
foto: Paul Agarici
 A mai trecut un an...Vine 2013 şi dacă trag linie şi socotesc,observ că suntem mai puţini!
Dureros de puţini.Dintre "veteranii" zilei de 21 decembrie, mulţi nu mai răspund dacă fac prezenţa. O parte "au plecat" în lumea celor drepţi, alţii sunt bolnavi,suferinzi, invalizi sau cu diagnostice ireversibile.Dintre participanţii din 1989 la Baricada de la Inter, mai suntem câteva sute. Restul sunt IMPOSTORII şi JIGODIILE care au reuşit să acapareze tot. Reţeaua de minciuni care sugrumă ADEVĂRUL,a cuprins  mass-media, justiţia şi instituţiile statului, societatea civilă şi Preşedenţia.Europa se uita la noi cu indiferenţă, iar poporul român  ne arată acuzator cu degetul!

Noi suntem PROFITORII Revoluţiei  din Decembrie 1989care mai nou, nu a început la Timişoara unde s-a aprins flacara izbăvirii de comunism? 
Câtă diversiune, minciună şi făţărnicie...

Noi suntem vinovaţi de distrugerea industriei,agriculturii  şi economiei, noi am închis spitalele şi am "omorât" învăţamântul ?
 Noi ne-am bătut joc de cei 4 milioane de români (rămaşi fără locuri de muncă) trimiţându-i să fie "sclavii" Europei?

Când NOI am scris cu litere de sânge cuvintele de mai sus, unde eraţi VOI, impostorii şi detractorii din zilele noastre?

Când mulţi dintre noi erau împuscaţi sau calcaţi de blindate,unde vă ascundeaţi VOI,sobolanilor?
Când cei arestati, am fost stâlciţi cu bataia şi călcaţi în picioare la Miliţia Capitalei şi  Jilava, în ce pivniţă sau beci stateaţi VOI,jigodiilor?

Baricada de la Inter ridicată de noi în noaptea de 21 Decembrie,a fost un gest hotarât  şi  un  mesaj trimis către: Ceauşescu,forţele militare si generalii care erau la comandă!
Jos comunismul, murim dar nu plecăm! Cuvinte strigate de cei care au murit, nu de VOI,nenorociţilor !

Timişoara cu sufletul cernit,era înecata în sânge şi striga mută către Bucureşti! Avea nevoie de noi!Eram până în 2000 de români, plini de patimă şi îndârjiţi, Cu toţii lăsasem acasă: o mama,un frate, o soţie sau o iubită, pe cineva drag. Toţi cu D-zeu în suflet si hotarâti să mergem până la capăt! Nu a fost o luptă aşa cum  scrie în manualele militare, a fost un MASACRU.Forţele militare au tras în noi aprox. 10.500  de gloanţe  reale, nu de manevra, aşa cum mai afirmă şi astăzi câte un dobitoc!

Decedaţi : 50 (3 neidentificati)

a. prin împuşcare: 39 (24 în cap) -28 muncitori,6 intelectuali, 4 elevi,1 militar în concediu
b. alte cauze :11

Raniti: 598,prin împuşcare: 412
Reţinuţi :810

Nu au existat vinovaţi,nimeni nu a fost tras la răspundere!
Dar voi impostorii şi jigodiile, voi, adevaraţii PROFITORI, aţi luat: bani,funcţii, titluri,distincţii militare, avansări si recunoaşte publică
VOI, turnători  şi securişti, colaboratori şi politicieni, judecători şi miniştri,generali şi oameni de afaceri aţi vândut ŢARA!
La Mulţi Ani, ROMÂNIA!