Arhivă blog

marți, 28 februarie 2012

Revolutia excrocilor şi impostorilor trebuie oprită! PSD este amnezic iar PDL o dă după colţ

foto:George Costin,încatuşat,la iesirea DNA Piteşti
Retinerea Secretarului de Stat la SSPR, impostorul George Costin membru marcant PDL nu a surprins, insa vine cu o intarziere de 21 de ani!  In timpul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, aceasta "pecingine" umana  a condus  cu mult aplomb ”comandourile  IMGB-iste”, care faceau “ordine” la Universitate, insa nici o instanta din Romania nu l-a  arestat  si condamnat.
 Presedintele Ponta  observ ca este amnezic, insa ii amintesc ca in timpul guvernarii Nastase, pe cand  era şeful Corpului de Control al Guvernului, a fost coleg  la PSD cu infractorul Costin care fusese numit Subsecretar de Stat la SSPR.  Este perioada cand  acesta a legalizat  dosarele masluite, adeverintele false si declaratiile mincinoase impreuna cu ex-Secretarul de Stat  Emil Cutean ( un alt  infractor).
 Declaratia curajoasa a lui  Ponta : „George Costin şi Doru Mărieş sunt cei doi impostori care au relaţii toxice cu preşedintele Traian Băsescu şi cu PDL şi au reprezentat tot ceea ce înseamnă murdărirea idealurilor celor care au ieşit în stradă în decembrie 1989. Dacă Justiţia îşi face datoria, mai bine mai târziu decât niciodată", o consider  tardiva  si ii recomand vice-liderului USL sa schimbe macazul fiindca acest subiect nu-l ajuta in  campania electorala. Sunt de acord insa cu faptul ca cei doi „corifei ai Revolutiei”, sunt  Impostori dovediti, si liderii unui  grup infractional numeros care „a lucrat” sub obladuire politica. 

27 februarie 2012
Nr. 105/VIII/3
                                                               COMUNICAT

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Piteşti efectuează acte de urmărire penală faţă de următorii inculpaţi:  
COSTIN GEORGE, preşedinte al ASOCIAŢIEI DECEMBRIE 1989 METROU ROMÂNIA la momentul producerii faptelor, ulterior secretar de stat la Secretariatul de stat pentru Problemele Revoluţionarilor din Decembrie 1989, în sarcina căruia s-au reţinut infracţiunile de folosire a influenţei ori autorităţii în scopul obţinerii pentru sine de bani sau de foloase necuvenite, în formă continuată, spălare a banilor, în formă continuată şi constituire a unui grup infracţional organizat
 
BOLOCAN MIHAI , membru al ASOCIAŢIEI DECEMBRIE 1989 METROU ROMÂNIA, în sarcina căruia s-au reţinut infracţiunile de folosire a influenţei ori autorităţii în scopul obţinerii pentru sine de bani sau de foloase necuvenite, în formă continuată, spălare a banilor, în formă continuată şi constituire a unui grup infracţional organizat
 
COTENESCU SERAFIM , membru al ASOCIAŢIEI DECEMBRIE 1989 METROU ROMÂNIA, în sarcina căruia s-au reţinut infracţiunile de folosire a influenţei ori autorităţii în scopul obţinerii pentru sine de bani sau de foloase necuvenite, în formă continuată şi constituire a unui grup infracţional organizat

Din Ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale întocmită de procurori au rezultat următoarele:

Inculpatul Costin George, în calitate de preşedinte al ASOCIAŢIEI DECEMBRIE 1989 METROU ROMÂNIA împreună cu mai multe persoane între care inculpaţii Bolocan Mihai şi Cotenescu Serafim, au constituit şi condus în perioada 2009 – 2011 un grup infracţional organizat care viza obţinerea de beneficii financiare. Grupul infracţional a fost organizat în perioada în care, persoanele deţinătoare de certificat de revoluţionar în baza Legii nr.42/1990 au formulat cereri pentru preschimbarea acestui act şi pentru obţinerea adeverinţei în baza căreia urmau să beneficieze de indemnizaţiile conferite de Legea nr.341/2004.

În calitate de preşedinte al ASOCIAŢIEI DECEMBRIE 1989 METROU ROMÂNIA, inculpatul Costin George şi-a exercitat influenţa şi autoritatea asupra persoanelor îndreptăţite să preschimbe certificatele de revoluţionar, pentru a obţine pentru sine ori pentru altul sume de bani şi foloase necuvenite. Astfel, inculpatul Costin George, în calitatea sa de preşedinte al asociaţiei, le-a impus membrilor să facă demersurile de preschimbare numai prin asociaţie şi nu în nume personal, prin Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor din Decembrie 1989, avertizându-i că, în caz contrar, vor fi excluşi din asociaţie. În acest fel, persoanele îndreptăţite să beneficieze de indemnizaţii au fost determinate să încheie contracte de reprezentare prin care erau obligate, după obţinerea drepturilor legale, să plătească asociaţiei anumite sume de bani şi anume: 12.000 lei şi 5 % din suma totală încasată sau 15% din suma totală încasată cu titlu de indemnizaţie reparatorie începând cu anul 2004. În baza contractelor de reprezentare s-a constatat că a fost obţinută suma totală de 9.453.390 lei, din care 2.470.000 lei, au fost viraţi în conturile personale ale inculpatului Costin George.

Pentru a disimula adevărata natură a provenienţei sumelor de bani, au fost încheiate un număr de 54 contracte de împrumut fictive semnate de inculpatul George Costin, ca reprezentant al ASOCIAŢIEI DECEMBRIE 1989 METROU ROMÂNIA, prin care ar fi fost dată cu împrumut suma totală de 5.500.000 lei unor membri revoluţionari, clauzele din contractele de împrumut fiind vădit neconforme cu realitatea, întrucât majoritatea persoanelor care au semnat contractele îşi primiseră deja drepturile în baza Legii nr.341/2004.

Printre beneficiarii contractelor de împrumut au fost persoane din conducerea ASOCIAŢIEI DECEMBRIE 1989 METROU ROMÂNIA, printre a aceştia aflându-se şi inculpatul Bolocan Mihai.

Inculpatului Costin George i s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile în conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 Cod de procedură penală, iar la data de 27 februarie 2012, procurorii anticorupţie au dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
                       BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 Ieri după-amiază, George Costin a fost demis din funcţia de secretar de stat de catre Prim ministrul Mihai Razvan Ungureanu  urmand ca astazi să fie prezentat magistraţilor Tribunalului Argeş cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.   Prin documentele falsificate, Costin si acolitii lui au obţinut certificate de revoluţionar pentru 2.600 de oameni din toata tara    ( in locuri unde nu s-a intamplat nimic).
Tot ieri Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a luat în discuţie o nouă lege a revoluţionarilor, in care Costin şi Mărieş au introdus un numar mare de amendamente. Este  de fapt, o încercare a  de a spori privilegiile impostorilor şi  excrocilor  care le-au platit „taxele de protectie” pentru a-şi apăra propriile interese.
Legea  este promovata vehement şi de Doru Mărieş  acest „El lidero Maximo” al impostorilor,care împlineşte astăzi 100 de zile de grevă a foamei. Record national si mondial in materie de inanitie!
Impostorul Mărieş,”gurul” din spatele lui George Costin il sustine in continuare pe acesta, acuzand  DNA-ul că a dispus reţinerea  avand drept scop, împiedicarea acestuia de a participa la Comisia juridică, unde ar fi trebuit să susţină legea.  Grupul bine organizat de excroci si impostori au constituit  Blocul National al Rev.(BNR) invalidat insa de instanta judecatoreasca,  sunt  strans legati de Costin si Maries si considera ca pacalesc mass-media si pe noi,erijandu-se in promotorii celor 3 legi : Legea recunoştinţei, Legea pentru imprescriptibilitatea crimelor şi Legea lustraţiei.                                                                                 
Odată cu începerea protestelor din aceasta iarna în România, PDL a "cumpărat" tăcerea revoluţio­na­rilor cu promisiuni. Doi dintre liderii PDL, adica Ioan Oltean şi Mircea Toader, au convocat in ianuarie pe pseudo–liderii revolutionarilor  la sediul partidului, cerandu-le să înceteze orice formă de protest împotriva Guvernului si a Presedintelui.  La sediul PDL  au fost invitati: George Costin, Teodor Mărieş, Nicolae Bănuţoiu, Victor Grigorescu ( trei impostori si un escroc) reprezentând asa-zisul  BNR, Aso­cia­ţia 21 Decembrie 1989 şi CNS Car­tel Alfa, pentru a semna protocolul cu cei 2 lideri. În urma negocierilor, ministrul Finanţelor împreună cu impostorul-secretar de stat George Costin au fost desemnaţi să găsească o so­luţie pentru a fi plătite indemni­za­ţiile . Cu condiţia că, "până la realizarea celor înscrise în prezentul protocol, se suspendă orice activitate publică şi stradală a Asocia­ţiei 21 Decembrie 1989, de la sediile PDL".
 Un prieten se gaseste intr-o suta de ani, iar intr-o zi poti gasi saizeci de dusmani (!?)