Arhivă blog

miercuri, 29 februarie 2012

Excrocul GEORGE COSTIN rămâne 29 de zile acolo unde îi este locul: la puşcărie. Cine urmează ?


Tribunalul Argeş a emis un mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele lui George Costin , ex-secretar de stat la  SSPR.  impreuna cu Mihai Bolocan şi Serafim Cotenescu, membri ai Asociaţiei „23 Decembrie 1989 - Metrou". pentru luare de mită şi organizarea unui grup infractional care trafica certificate de revoluţionar si dosare în schimbul unor sume de bani.
 Impostorul George Costin,preşedinte al Asociaţiei, şi-a exercitat influenţa şi autoritatea asupra persoanelor care urmau să-si preschimbe certificatele de revoluţionar, pentru a obţine pentru sine ori pentru altii sume de bani şi foloase necuvenite.
 Infractorul  Costin,dovedit de ancheta DNA din Pitesti, a impus celor peste 3.000 de revoluţionari din subordine să facă formalitatile de preschimbare a certificatelor numai prin intermediul asociaţiei.Astfel acestia au fost nevoiti să semneze angajamente prin hârtii notariale că îi vor ceda un procent din sumele încasaţe de la stat. Este vorba  de 15% din banii încasaţi retroactiv, sau suma fixă de 12.000 de lei plus 5%.
In visteria asociaţiei  „23 Decembrie 1989 - Metrou " a intrat  între  anii 2009 şi 2011, suma  de 9,5 milioane lei , din care 2.5 milioane de lei (circa 600.000 de euro) au fost viraţi în contul personal al lui George Costin.

Acolitii excrocului Costin, membri ai asociaţiei au început  să se delimiteze de „seful” lor,si declara prin vocea altui impostor pe nume Gabriel Păun: „Noi, asociaţia, nu avem nicio problemă, pentru că toţi banii sunt înregistraţi în contabilitate. Dacă domnul Costin a băgat sume de bani în conturi personale, cum spune DNA, asta nu putem şti. Nişte fapte există, dar sunt nişte fapte care îi privesc personal pe cei trei arestaţi, ei între ei au făcut. Noi, asociaţia, nu avem nicio legătură”.                                                                           Ce adunatura abjecta de profitori si impostori, s-a format in spatele celor care au murit ,au fost  mutilati sau arestati in Revolutia din decembrie 1989!                                                                  Vorba proverbului :Nici usturoi n-au mâncat, nici gura nu le miroase”!