Arhivă blog

luni, 16 mai 2011

Dasvidania BLAGA!


sursa:net
"Nu sunteţi altceva decât o adunătură de hoţi, curve, imbecili si trădători. Dacă până mai ieri m-am stapânit, repetându-mi că nu se cade să cobor nivelul limbajului, astăzi cred ca nici macar epitetele cu care am început acest text nu vă pot cuprinde oceanul vostru de nesimţire, nesfarşită voastră ticaloşie, incomensurabila voastră răutate. Vă scrie un nătărău care a crezut ca in aceasta ţara lucrurile s-ar mai putea indrepta in ultimul ceas...(SCRISOARE CĂTRE TÂLHARII CARE NE CONDUC) Flacara Iaşului-12.05.2010,autor:Cristian Sandache

După Congresul PDL care ne-a întristat sfârşitul de săptămână (in 1252 Papa Inocenţiu al IV-lea emitea bula , prin care autorizeaza tortura ereticilor),este normal să facem o analiză a faptelor petrecute şi a declaraţiilor date de "naşi şi miri", "invitaţi şi ţuţări".

Radu Berceanu,un "greu” al PDL-lui afirma : "Eu îl văd în fruntea partidului pe Vasile Blaga, ceea ce deranjează foarte tare pe cei care vor pe altul sau pe cei care nu îl vor pe Vasile Blaga. El este potrivit, pentru că la ora actuală este un om care ştie foarte bine ce înseamnă o întreagă, imensă maşinărie de partid care să funcţioneze şi e bine cotat şi ca imagine şi ca fel de om.
Aşa cum afirmam nu demult că  A.Videanu NU va candida, iată  totuşi ca "maşinaria" BLAGA s-a defectat! Liderul revolutionarilor din Stei,fostul prefect de Bihor şi mai-marele peste Vama de Vest,cel care se vroia Primar al Bucureştilor...a fost mazilit!

Cu ochii holbaţi oftalmic,având aspectul unei sunci slinoase şi cu o guşă cu aspect endemic tremurand necontrolat, "durul" Blaga a încercat o ieşire în forţă,dar nu a reuşit decât o ...flatulaţie!

Camaradului nostru i s-a mai luminat faţa(rotundă ca o ridichie) când suporterii lui au scandat cuvântul-magic din Piata Universitaţii: Libertate...Libertate ! De fapt sala îşi cerea independenţa faţă de Preşedintele-jucător, nicidecum clemenţa pentru răspopitul Blaga,care are un viitor incert şi un orizont întunecat!

În iunie 1990,anticomunistul Blaga cadru de nădejde al FSN-PCR, a fost portavocea "oamenilor muncii" şi a înfierat cu mânie demonstratia-marathon din Piata Universităţii laudându-i pe "minerii care au plantat flori la Piaţa Universităţii", si trimiţând în calitate de prefect o adeziune la crimele de la Bucureşti.
Şi cum nimeni nu moare virgin... si viaţa i-o trage fiecăruia cel puţin o dată,dasvidania Blaga!
Unii vorbeau pe holurile Parlamentului, despre DNA sau ANI,nu am înţeles prea bine,însă tu să fii ..sănătos! Vei avea mare nevoie!