Arhivă blog

joi, 12 august 2010BUN VENIT PREŞEDINTELUI  SHIMON PERES !

Excelenţă,


Vizita pe care o faceţi in România,ne bucură şi în acelaşi timp lamureşte poziţia inamicala a E. S.dl.David Oren ambasador al Statului Israel la Bucureşti. Scrisoarea pe care un grup de 4 ONG-uri v-am adresat-o acum 7 zile,a fost înmânată unui funcţionar al ambasadei, şi nu unui individ de pe stradă, dupa cum a afirmat domnia-sa!
Reacţia  E.S. dl.Oven -care a acordat un interviu-blitz agenţiei Anima News-Tel Aviv - a fost neaşteptată ,precoce şi juvenilă.Suntem convinşi, Excelenţa Voastră,că raportul pe care l-aţi primit este o dovadă de minciună,dezinformare şi rea-credinţă creştinească,faţă de dorinţa noastră de înţelegere şi consens.
Suntem convinşi că vizita în România şi Bulgaria nu este întâmplătoare,acum când aţi dat cu "oiştea-n gard " în privinţa relaţiilor cu Turcia,o veche şi statornică prietenă a noastră! Întrebat astăzi,dacă România va pune la dispoziţie spaţiul aerian şi bazele sale Israelului, în cazul unui conflict cu Iranul, preşedintele Traian Băsescu a răspuns:” nu e momentul să vorbim de conflict, noi sperăm ca sancţiunile impuse Teheranului să ducă la soluţia corectă, nu aceea a săpării de gropi pentru militarii americani….România va fi un partener loial al alianţei NATO şi un partener loial al Israelului”.
Nevoia de sprijin si de aliaţi în sud-estul Europei este o prioritate pentru Israel şi guvernul ei,însă luaţi notă şi analizaţi poziţia pe care trebuie să o adoptaţi pe viitor,  în privinţa "holocaustului comunist" din România,începând cu anul 1945,când guvernul condus de Ana Pauker-Hannah Rabinshon( Stalin-cu-fustă)a avut în componenţă, numai evrei-komunişti.
Remarcăm obsesiile fantasmagorice ale dlui.Oven ambasadorul Statului Israel la Bucureşti cu privire la holocaust şi antisemitism, precum şi lacunele arătate  în privinţa istoriei României ,care a fost(si este in continuare) măsluită şi falsificată de către alogeni!
Vă rugăm să apreciaţi deschiderea noastră către dialog, şi  să nu juxtapuneţi himere ale trecutului sau dorinţele de preamărire,  unui prezent din ce în ce mai dificil şi mai greu de controlat!
 Vă înţelegem Domnule Preşedinte, şi de aceea postăm un "filmuleţ" ,cu o declaraţie a Excelentei Voastre pe care o clasificăm ca fiind un pamflet  mai "incitant" decât Scrisoarea-deschisă, înaintată de către noi!
 ROMÂNIA a fost /este o gazdă primitoare cu toate seminţiile Pământului !
Însă nu uitaţi: România NU este Gaza!