Arhivă blog

sâmbătă, 1 decembrie 2012

Timişoara este “intoxicată” cu minciuni. “Impostorul” Mărieş este disperat.

"Colegii" între ei

Mărieş si Preşedintele

Presedintele ii felicită pe: Costin,Bănuţoiu, Mărieş
De 23 de zile Timişoara este "asediată" de o pleiada de foşti şi actuali turnători şi informatori, care au misiuni precise. Desantul “securistic” îl are în frunte pe Teodor Mărieş, "impostorul nr.1" al  Revoluţiei Române, omul de “casă” al Preşedintelui şi al ex-ministrului Monica Macovei, complicele puşcăriabilului George Costin ( ex-Secretar de Stat la SSPR) aflat  în arest. Candidatul la Senat,este un individ avid de putere, care a dezinformat, minţit şi  şantajat : Parchetul general,CEDO,Procurorul general, opinia publică şi mass media. Mărieş este pentru Timişoara un "venetic" propulsat de "servicii" şi recomandat  călduros de M.R.Ungureanu, fostul şef al SIE.  
De-altfel "desantarea" lui Mărieş la Timişoara nu este întâmplătoare( vezi denigrarea Revoluţiei timişorene şi a titlului de oraş-martir), el fiind sprijinit din răsputeri, mediatic,logistic şi financiar, de segmente antinaţionale şi şovine! Sursele noastre ne-au afirmat acest lucru de la început şi iată că acum se confirmă!
Impostorul Marieş, anunţă în plină campanie electorală că va posta pe Internet şi va dona  Memorialului Revoluţiei, 50.000 de pagini dedicate Revoluţiei din Timişoara!                                                           

Întrebăm si vă întreb , ce legătura are acest comunicat cu Colegiul 1 din Timişoara ? Cum poate influenta pretul "coşului zilnic" si nivelul de trai?Cum poate aduce investitii pentru Timişoara si ce politici fiscale propune? Cum va indexa salariile la profesori, pensiile de mizerie sau va rezolva deficitul   bugetului Sănătaţii ?
 Iată  dovada irefutabilă a dublicităţii lui Teodor MĂRIEŞ, impostor al Revoluţiei Române, şi omul SERVICIILOR CARE STAU ÎN SPATELE LUI!

Ne aflăm în Postul Craciunului,primul post din anul bisericesc si ultimul din anul civil,care se încheie pe 24 decembrie. Postind 40 de zile creştinii se învrednicesc astfel să primească Cuvântul lui Dumnezeu. Considerăm că tulburarea acestui post cu minciuni şi promisiuni deşarte, este o blasfemie a celor sfinte, şi dovedeşte că Mărieş este un hulitor şi un defăimator al lui Dumnezeu!
Dacă   M.R. Ungureanu,"mentorul” lui, îşi face campanie electorală, vorbind credincioşilor din amvonul bisericii, este normal că  aşchia nu sare departe de trunchi”!Mărieş şi  magistratul Dan Voinea"groparul" dosarelor Revoluţiei