Arhivă blog

luni, 3 decembrie 2012

Nicolae BĂNUŢOIU de la PPDD,sau alt escroc ce se dă drept revoluţionar.


sen. Raymond Luca şi infractorul George Costin,
prieteni buni si tovarasi de "afaceri"

Ce înseamnă escroc ? O persoană care înşeală pe alţii şi îşi însuşeşte, prin mijloace frauduloase bunuri străine; pungaş, şarlatan. (nn.)* Într-o vreme,Bănuţoiu Nicolae se agita alături de Teodor Mărieş – candidat şi acesta pentru Parlament dar în Timiş şi din partea Forţei Civice a lui Talpeş, pe listele ARD – pentru protejarea intereselor zecilor de mii de beneficiari ai fabricilor de diplome de revoluţionar. Ce declară acest “martir al libertăţii”? “În zona penitenciarului Jilava unde mă aflam erau circa 400 de arestaţi, mulţi cu răni foarte grave şi care erau lăsaţi de izbelişte. Toată noaptea, de afară s-au auzit împuşcături.” Sursa prozei o aflaţi aici. Poveşti de ameţit străinii! Este inexplicabil cum putea auzi acest personaj împuşcături (se presupune că de la Universitate) dacă el era închis la… Jilava. Dar muzicuţa merge bine pentru interesele unora. Precum cele 60.000 de victime de la Timişoara. În afară de portavoce, specimenul nu ştie să mai folosească altceva. http://marianhociung.wordpress.com

* După moartea cunoscutei revolutionare Rebeca în anul 1997, sunt sustrase din casa acesteia actele de înfiintare de la Asociatia Revoluţionară "Adevăr şi Dreptate Decembrie 1989", iar noul preşedinte este…impostorul nostru Bănuţoiu Nicolae(nn.)

* Marti,21.02.2012, la sediul DNA Serviciul Teritorial Pitesti s-au prezentat un numar de 80 de revolutionari din jud. Teleorman , pentru a depune plîngeri împotriva lui: COSTIN GEORGE, BĂNUŢOIU NICOLAE , MISKOWSKI NORA , TEODOR MĂRIEŞ , IULIA STARK.


Acestia au depus plîngeri împotriva celor mai sus mentionati,deoarece le-au solicitat revolutionarilor îndreptăţiţi a obţine Certificatul de revolutionar, câte 5000 de euro.
Revolutionarilor care nu au avut sumele solicitate, li s-au impus incheierea unor procuri speciale pe bunurile imobiliare aflate in proprietate . O parte din ei au facut împrumuturi bancare in vederea achitarii sumelor solicitate .
Ivan Lincu din Alexandria, unul dintre revolutionari (care s-a autodenuntat ) a venit si cu probe materiale care sa ateste cele declarate in fata organelor abilitate .''Facem apel,catre toti revolutionarii carora li s-au pretins astfel de sume, in vederea obtinerii Certificatelor de Revolutionar, sa se prezinte la sediul DNA Pitesti in vederea depunerii de plingeri.” http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?Lista revoluţionarilor cercetaţi de către DNA Piteşti-Conform dosarului care se află în instanţă, DNA Piteşti a început urmărirea penală asupra unui număr semnificativ de revoluţionari, după ce procurorul Radu Sevastian a ridicat sute de înscrisuri oficiale asupra cărora planează suspiciuni de fals şi trafic de influenţă, în ceea ce priveşte modalitatea în care au fost emise

…Badea Constantin, Băzdan Gheorghe, Bănuţoiu Nicolae, Bogzianu Dan, Bobe Ecaterina, Costiuc Mihai, Croitoru Florin…(sunt peste120) http://www.gherilaurbana.ro/index.php/dosare/146.html


*  În 20 ianuarie, a.c., George Costin ( in prezent arestat), împreună cu Mărieş, cu Nicolae Bănuţoiu şi cu Victor Grigorescu, şi ei revoluţionari (sic), au semnat un protocol cu lideri ai PDL (Ioan Oltean şi Mircea Toader), prin care, în schimbul susţinerii Legii revoluţionarilor, în forma cu indemnizaţii pentru luptătorii remarcaţi în revoluţie (aşa zişii revoluţionari „cu diplomă”), urmau să renunţe la protestele de stradă. Mai mult, George Costin, fără să aibă mandat de la „Cartel Alfa”, a semnat protocolul şi în numele acestei confederaţii sindicale, faptă pentru care a fost propus pentru excludere din sindicat. 


* Nicolae Bănuţoiu (PP-DD): ''Sunt reprezentantul oamenilor de rând, învăţământului, sănătăţi, sportului şi al revoluţionarilor'' - semianalfabetul nostru nu are nici o pregatire sau  loc de munca, dar se autopropune lider de opinie(nn). Nicolae Bănuţoiu - candidat pentru Colegiul 5- sectorul 2, Bucureşti.- declara ca: “din ce am discutat cu oameni pe teren, privatizarea Parcului Circului de Stat, ar fi principala îngrijorare.Dar si probleme majore la care ma bazez pe colegii de partid pentru sprijin legislativ astfel încât pătrunderea legilor în parlament să se facă cu uşurintă”. La întrebarea ce credeţi că vor vota cetăţeni, omul sau partidul, Nicolae Bănuţoiu consideră că “sunt îmbinate lucrurile, însă contactul cu alegători este esenţial pentru ca aceştia să decidă unde îşi îndeaptă votul”.  http://www.alfanews.ro/2012/nicolae-banutoiu

Bănuţoiu Nicolae, omul puşcăriabilului George Costin si tovarăşul impostorului Mărieş este un „produs ZeroTV” oferit de "ciocoiul" Diaconescu,  fraierilor care încă mai aşteaptă cei 20.000 de euro sau câte o locuinţă socială!

Cetăţeni din sectorul 2 colegiul 5-Bucureşti votaţi cu mintea, nu cu escrocii şi impostorii! Locul lor este acolo unde îi va trimite instanţa judecătorească: LA PUŞCĂRIE!