Arhivă blog

sâmbătă, 22 decembrie 2012

Ponta: “Nu dăm bani pentru REVOLUŢIONARII care şi-au descoperit Revoluţia după 2000″

Prim ministrul Victor Ponta a anunțat sâmbătă că Guvernul nu va aloca bani din buget pentru acei revoluţionari care au descoperit după anul 2000 că au participat la Revoluţia din decembrie 1989 şi au solicitat în consecinţă acordarea de indemnizaţii. Potrivit premierului, acest lucru va avea loc chiar dacă decizia îi va nemulțumi pe cei implicați.


“Am văzut supărarea celor de la asociaţiile de revoluţionari. Vreau să spun foarte clar, îmi menţin decizia – sigur că mulţi vor fi supăraţi – că nu se poate să continuăm cu 20.000 de revoluţionari, din care 15.000 şi-au descoperit Revoluţia după 2000. Putem să dăm sprijin pentru răniţi, cei cu dizabilităţi şi, eventual, pentru cei care chiar au fost în decembrie 1989. Revoluţionarii de după 2000 – nu sunt de acord şi nu o să primească nici măcar la buget bani, pentru că e incorect. Pentru cei care au fost la Revoluţie şi beneficiază în baza legii, pentru aceia la buget putem să găsim soluţiile respective, a spus Victor Ponta.

Potrivit antena3.ro, din cauza faptului că nu le-au fost reîntregite indemnizaţiile duminică, la o şedinţă festivă la Consiliul Local Timişoara, pentru comemorarea Revoluţiei din Decembrie 1989, mai mulți revoluționari au cerut demisia premierului Victor Ponta. Aceştia au cerut totodată să fie excluşi acei “revoluţionari falşi”, iar indemnizaţiile primite de cei rămaşi pe liste să fie reîntregite.
http://www.ghimpele.ro/2012/12/ponta-nu-dam

Este un prim pas in normalizarea situatiei, si precizeaza ca problema deosebit de grava a ''IMPOSTORILOR" trebuie rezolvata prin indepartarea lor.(nn.)