Arhivă blog

sâmbătă, 13 octombrie 2012

Ungureanu-fost şef al SIE-susţine candidatura în Parlamentul României a “impostorului” DORU MARIEŞ.Timişoara îl sprijină şi recomandăImpostoru' si Renegatu'
Impostorul Revoluţiei din Decembrie 1989,
Teodor (Doru)Mărieş, diversionistul si provocatorul din Piata Universitatii, este un personaj malefic cu o veche activitate pe tărâmul diversiunilor, cunoscut de multă vreme, si dat în vileag de către unul dintre cei mai cunoscuti luptători anticomunişti, Florin Mătrescu, care l-a identificat drept agent al Securitătii înca din anii ’90.


Mihai-Răzvan Ungureanu (fost sef al SIE si ex-premier PDL), a anunţat de curând că pentru Colegiul 1 Senat Timişoara, ARD îl va susţine pe preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie 1989, Teodor Mărieş.
"Urmează să deschidem filiala Forţa Civică de la Timişoara, unde ne bucurăm să îl avem candidat la Senat pe Teodor Mărieş, un revoluţionar autentic, un om care şi-a câştigat renumele pe seama luptei sale neobosite pentru libertate, chiar cu riscul propriei sănătăţi’', a declarat Ungureanu.

Magazioner obscur într-un oraş de frontieră unde se mai indeletnicea si cu meseria de bişniţar pe micul trafic transfrontalier, activitate care nu se putea desfaşura cu voie de la Miliţie, acest Mărieş a fost liderul unei fantomatice organizatii - Alianţa Poporului -, în timpul desfasurarii manifestatiei din Piata Universitaţii, din 1990, care promova constant un mesaj al confruntării violente.

Considerat un provocator aflat în slujba Poliţiei si al FSN, Teodor Mărieş a fost izolat de catre organizatiile Pietei Universitatii. Organizatorii Pietei Universitătii l-au suspectat de la bun început pe Mărieş si gruparea sa, ca are misiuni diversioniste. Organizatia pe care o coordona făcea jocul unei unitati de diversionişti controlata de catre fostul sef al UM 0215, colonelul Florin Calapod.

Persecutatul” Mărieş a devenit imediat după aceasta, candidat la primăria sectorului 6, intens tămâiat şi promovat de publicaţia Europa, condusă de Ilie Neacşu, reprezentant al unui cerc de securişti, bine cunoscut.

Acelaşi Marieş a fost partaş in 1992, la distrugerea primului partid creştin creat in România după modelul UDC din Germania, fondat de către exilul românesc, respectiv de catre Congresul Mondial Românesc.Conform relatării fondatorului acestui partid, Florin Mătrescu, îl identifică drept agent al Securităţii pe “magazionerul bişniţar” Teodor (Doru) Mărieş.

Mărieş-ul a dispărut ulterior o lungă perioada de timp din atenţia publică pentru a reapare, surprinzător, peste 15 ani în fruntea unei organizaţii – 21 Decembrie 1989 – cu care nu a avut nimic de-a face în tot acest interval.
Te cuprinde disperarea cind vezi ca Asociatia celor care au fluturat steagul libertatii la baricada de la Inter,a ranitilor si invalizilor,a arestatilor si torturatilor, adica a celor care au supravietuit celui mai cumplit măcel, a intrat pe mâna unei camarile greu de acceptat şi imposibil de înteles!
Cine este aşa-zisul preşedinte pe nume Mărieş care-i conduce? Un impostor, revoluţionarul invizibil din 21 decembrie si provocatorul din timpul Pieţei Universitatii, incitator la violenta si distrugeri si condamnat prin sentinta definitiva la 3 luni de inchisoare! Acest “revolutionar- sef”,sustinut de o anumita mass-media,a devenit spaima Parchetului si teroarea CEDO,proferând amenintări si şantajând,pentru a intra în posesia dosarelor Revoluţiei si Mineriadei.
Avem de ce sa fim mândri de Teodor Mărieş! El nu numai ca este presedinte al Asociatiei 21 Decembrie 1989- fără sa fi fost măcar în Bucuresti pe 21 decembrie, daramite la baricada din Piata Universitatii- dar este si un top-man al circului foamei numit România!

Mărieş, aceasta "flacară revolutionară" a democraţiei băsesciene,a făcut greva foamei – 100 de zile - agitându-se, bătându-se cu jandarmii , dând interviuri sau zburând la Strasbourg.      Iar proştii l-au crezut !
Nimeni nu ştie cu ce s-a ocupat, ce meserie are, din ce trăieşte si dacă/unde a muncit/munceşte. Se recomandă de profesie...preşedinte de asociaţie, în acte publice.


Nu în ultima instanţă trebuie amintit că “impostorul”Mărieş este partenerul puşcariabilului George Costin, cel care a adus haitele de bătăuşi de la IMGB pentru a le crăpa capetele studenţilor din Arhitectură, în 13 iunie 1990, răsplatit apoi cu postul de secretar de stat la SSPR de Ion Iliescu ,si apoi secretar de stat şi în guvernul Boc.

Infractorul George Costin - sprijinit neprecupeţit de Mărieş, asociatul la şmenuri “revoluţionare” şi lingăul preferat al lui Băsescu- este arestat împreuna cu alţi 11 infractori pentru “eliberarea” a peste 6.000 de certificate de revoluţionari-impostori. În timpul percheziţiei si a anchetei s-au găsit peste 2 milioane de euro şi bunuri imobiliare care nu pot fi justificat 

 BARICADA INTER 1989 face urmatorul APEL catre alegatorii din Colegiul 1 Senat -Timis :


Treziti-vă,
Interziceti accesul în Parlamentul României a: turnătorilor,impostorilor, al celor aflati în arest,traseiştilor politici precum si a celor aflaţi în ancheta Parchetului General !

Stopaţi minciuna,hoţia şi corupţia ! Dovediţi ca Timişoara îşi merită titlul de primul oraş-martir! Gandiţi-vă la cei care au murit în Decembrie1989!

Arătaţi că românii stiu să cinstească memoria înaintaşilor, a martirilor care s-au jertfit pentru desfiinţarea celei mai sângeroase dictaturi : COMUNISMUL!

Presedinte
ec. Ion IOFCIU