Arhivă blog

duminică, 22 aprilie 2012

DE CE ŢIPĂ PREŞEDINTELE BĂSESCU LA MINE !


Nu înţeleg de ce ţipă Presedintele Băsescu la mine. 
 Nu înţeleg
de ce mă ameninţă că România intră în colaps.
În ceea ce mă priveşte, ţara mi se pare în colaps dintodeauna,de când m-am născut.
Comuniştii nu ştiu cum  făceau, dar  ajungeau  să ne ia la contract , până şi  porcul din coteţ. Erau stăpâni pe livada noastră, pe cazanul cu ţuică, pe orătăniile din bătătură.
Pe capitalişti i-am primit cu bucurie generoasă, aproape nefirească, plini de extaz. Trezirea din reverie m-a dus în primul colaps. În dificultate a fost ţara şi la mica privatizare, şi la marea privatizare, şi după ce am scăpat de primul FMI, şi când duduia economia, şi când căutam luminiţa de la capătul tunelului, pe care văd că n-am mai găsit-o. Va fi, probabil, lumânarea de la căpătâiul părinţilor şi bunilor noştri, si probabil si-al meu.
 Iar acum aud că România se indreapta spre faliment !
Presedintele Băsescu tipa la mine, si mă solicită să fiu solidar nu ştiu cu cine, să dau 25% din leafa mea nu stiu cui, iar15% din pensia bunicii nu stiu de ce, etc…
Mă uit la presedintele Băsescu şi remarc ca nu seamănă a om aflat în criză. Nici Guvernul sau Parlamentul nu arata ca fiind în criza. Nici miile de hectare de vile nu confirma ca este criza.
Sigur, defectul meu este ca am  ochi de văzut şi urechi de auzit.
- Da. Aparatul de stat este uriaş insa nu noi l-am supradimensionat.Voi nenorocitilor, care va numiti clasa politică, l-aţi transformat într-un monstru.
- Dacă există un parazit care căpuşează mediul privat, acela nu este profesorul, medicul, inginerul, funcţionarul public sau agricultorul. Căpuşele care vlăguiesc România şi pe români  sunteţi voi,o clasă politică descalificată de mult.
 Şi pentru că sunteţi la putere peste tot, voi cei de la PDL, sunteţi  cei care ne sufocati! Cu contribuţia anterioară, în ordinea procentelor de reprezentare în structurile politice: PSD (30%), PNL(15%), UDMR (6%) etc... aţi devastat România cum nici popoarele migratoare n-ar fi reuşit. Şi-apoi aţi călărit ţara , aţi luat-o sub asuprire. Nici nu mai poate respira, de câtă clientelă i-aţi vârât pe gât.
- Aţi spart instituţiile statului nu pentru că aşa era necesar, ci pentru că vă trebuiau  posturi de conducere pentru clientela de partid.
 - Aţi creat instituţii noi nu pentru că nu funcţiona statul fără ele, ci pentru că aţi avut un mofturos căruia, fiindcă i s-a năzărit să fie mare director, mare preşedinte si  i-aţi fabricat o instituţie.
Şi nu v-a ajuns: an de an, legislatură de legislatură, aţi mai creat alte structuri; aţi adus directori noi, ceilalţi au rămas în sistem.
 - Nu populaţia ocroteşte fărădelegea în ţara asta, ci voi, cu cercurile voastre de interese cu tot.
 - Nu populaţia a votat pensii de 200.000.000 lei vechi, si venituri de 100.000 de euro pe an de la stat.Voi, clasa politică, aţi făcut-o: în guvernele formate din partidele voastre, în parlamentul format din partidele voastre, iar legile le-a promulgat preşedintele României.
- Nu strabunii mei din pământ au distrus industria, au vândut petrolul şi rafinăriile, au tăiat pădurile şi au mânărit pământurile. Ministere conduse de voi, clasa politică infama, au făcut-o. Prefecturile voastre, consiliile judeţene conduse de voi, primăriile voastre. Si totul in numele DEMOCRATIEI proclamate de voi.
- Nu populaţia a prăpădit banii statului - sute şi mii de miliarde de lei,adica munţi de bani, pe licitaţii trucate, pe lucrări proaste si de multe ori inutile, pe şosele cu gropi, pe autostrăzi care înghit bani cu nemiluita - ci primarii voştri, consilierii voştri, specialistii vostri,miniştrii voştri, adica cei cei ce va spuneti ELITA POLITICA.
  - V-aţi construit un aparat uriaş  de represiune: ministere, agenţii, deconcentrate conduse de voi şi clientela voastră politică. Prin ei, controlaţi tot, terorizaţi înstituţiile mai ceva decât poliţia politică a defunctului Ceauşescu.
- Nu populaţia se află în AGA şi CA din companiile şi regiile statului, cu indemnizatii obraznice, ci voi clasa politică.  
 - Nu populaţia a stricat ţara asta la fiecare patru ani, ci voi, clasa politică. Cum aţi venit, aţi distrus tot ceea ce a făcut guvernul de dinainte şi aţi luat-o iar de la zero. Şi-apoi, aţi rostogolit raspunderea tot între voi partidele politice, de parcă aţi fi jucat ping-pong cu România.

Daţi-vă afară întâi pe voi şi clanurile voastre şi-apoi să v-atingeţi de părinţii noştri!
  
Şi veniţi acum tot voi, să strigati  la mine! Să ne trageţi de urechi pe noi, fiindca România pe care ati ruinat-o se scufunda.

Vreţi s-a scoateti tara din criză pe spinarea  noastra, a şomerilor, a pensionarilor şi  bugetarilor , adica a celor care vă ţin în spate aleşii şi numiţii în funcţiile de conducere?

Câtă nesimţire şi lipsă de respect!

Până să vă atingeţi de pensionarul ăla slăbănog, de profesorul care v-a pus creionul în mână, restructuraţi-vă întâi pe voi!

Daţi-vă afară şi în şomaj pe voi înşivă, pe oamenii voştri, adică cei care se erijează în reprezentanţii   clasei politice, şi după aceea scuipaţi pe noi!

 După aceea să-l nu-l certaţi pe bătrân că mai are îndrăzneala să trăiască, să ducă România-n faliment cu venitul lui de 400 -500 de lei.

1.Dacă nu sunteţi capabili să comasaţi sau să desfiinţaţi instituţiile inutile create de voi, clasa politică, măcar reduceţi numărul de directori. Aveţi o droaie de şefi. Aţi umplut ţara cu ei. Pe ei daţi-i afară întâi şi după aceea ajungeţi la pensionari sau la medici.

2. Trei sferturi dintre directorii voştri pe care i-aţi instalat, în instituţiile bugetare, au afaceri acasă. Fac afaceri cu banul public. Daţi-i pe aceştia afară! Nu ei să mănânce cu două guri, şi de la firma lor grasă, şi de la buget, iar altul să crape de foame!

3. Luaţi-vă clientela politică din toate AGA şi CA-urile companiilor de stat, de pe lângă primării, consilii judeţene şi ministere. Aveţi deja directori acolo, există specialişti.

4. Daţi-vă afară consilierii de la birourile demnitarului. De ce aţi crede că ei sunt mai puţin paraziţi pe buget decât profesorul?

5. Daţi-vă afară consilierii de pe lângă miniştri, secretari de stat, subsecretari de stat, primari, prefecţi, preşedinţi de consilii judeţene, căţel, purcel, directori generali, din companiile de stat, din parcurile industriale.

6. Încetaţi să mai căpuşaţi ministerele (primăriile, consiliile judeţene) cu clientela pe care o serviţi cu miliarde de euro.

7. Voi, clasa politică, aţi creat şi întreţineţi evaziunea fiscală şi munca la negru. Oamenii voştri, ai partidelor, îi protejează. Îi apără de funcţionari, să nu-i descopere. Îi apără de lege.

8.După ce veţi face toate astea, abia atunci să aveţi îndrăzneala să vă legaţi de bătrânii acestei ţări.

Asta este România, dle Presedinte Băsescu.
O ştiţi, o cunoaşteţi, dar nu îndrăzniţi să vă apropiaţi de clanuri.
Dar vă este la îndemână să-i jupuiţi de vii pe bătrâni, sa-I ignorati pe tineri si   sa-I alungati din tara pe cei care  vor sa munceasca!
Sunt inofensivi si ascultători.
Mult prea blajini si foarte tăcuţi.
Aveti curaj,loviţi-i cu nădejde si forţă.
Nu ţipă! 

Da-ţi mai departe la  prieteni şi cunoscuţii, rude si colegi,vecini si apropiati!    
Sa nu se mai bucure pt. 1 kg. de zahar si 2 pungi cu malai, primite ca mită electorală.
Poate  ne trezim şi le dăm ce merită acestei adunaturi mafiote de golani!

Ieşiti în stradă pe 10 IUNIE şi veniţi la VOT !
Trebuie să ne luăm România înapoi!