Arhivă blog

duminică, 17 octombrie 2010

Radu Sârbu şi ai lui Trădătorii Neamului ! - SCRISOARE DESCHISĂ

Expiratul Radu SÂRBU – se vrea preşedintele PNŢ-CD !


Numitul Radu Sârbu (ţărănist de conjunctură,cu “sarcini” precise) se visează un demn urmaş al Seniorului, si de o buna vreme s-a cocoţat pe scaunul şubred de preşedinte al crestin-democratilor.
Fost preşedinte al Fondului Proprietăţii de Stat în vremea guvernării CDR, Radu Sârbu a fost anchetat multă vreme, de Parchetul Naţional Anticorupţie în dosarul Flota şi în cel legat de privatizarea Petromidia. De mai bine de un an, domnul Radu dă ” interviuri” lunare la DNA despre multele nereguli si învârteli făcute în perioada cănd spera să fie numit prim - ministru al României! Un om slab, vulnerabil ,şantajabil şi imoral scos la "lumina” dupa vreo 6 ani de dispariţie şi impus de structurile informative, ca produs politic.

NU domnule Sârbu, esti un produs toxic şi expirat !

Despre Radu Sârbu (pe numele lui de cod Apostatu) fostul şef al FPS,s-a scris în multe rânduri că ofiţerul lui de legătură înainte de 1989, a fost colonelul de securitate Mladin. Acest Mladin l-a urmat la FPS, plin de abnegaţie şi devotament, unde a fost “uns” şeful Serviciului de protecţie.Vorba românului: prietenul la nevoie se cunoaşte!

Acest APOSTASTU (Radu Sârbu) nu este singur la PNŢ-CD,mai sunt lânga el si alţi infiltraţi , manipulatori şi cârtiţe, şi asta se vede din involuţia partidului,care nu poate ieşi din mocirlă!

Românii au considerat întotdeauna Clujul că este inima Ardealului,însă nu s-au gândit ce politicieni marcanţi vor apare de aici! În vremea când Emil Boc era numărul doi în conducerea UTC  din judeţul Cluj si vicepreşedinte al Consiliului UAS la Universitatea „Babeş-Bolyai", la Casa tineretului îsi desfaşurau activitatea politică colegii de generaţie:Ioan Rus, Vasile Dîncu , Ion Novăcescu,Radu Sârbu etc. Iată cum regăsim dupa mulţi ani această pleiadă ( îi putem spune Frăţie) a UTC-iştilor clujeni ,în Parlamentul si Guvernul României!

Iuliu MANIU ne-a lăsat ca testament îndemnul: 'Nu lăsaţi partidul să moară'!

Radu Sîrbu declara, nu demult că: “înainte de a fi creştin-democrat, eu sunt naţional-ţărănist taliban şi cred că singura noastră şansă este revenirea la valorile din anii ‘90, la singurele două lucruri care ne singularizau pe scena politică: reforma morală a clasei politice şi restituirea proprietăţilor”.

Bravo tovarăşe Sârbu ! Taliban este termenul utilizat pentru o persoană care aparține unei mişcări musulmane sunnite şi fundamentaliste, însă noi credeam ca eşti un creştin-democrat preocupat de reforma PNŢ-CD! Atunci de ce atâta zbucium în acest partid, care este miza reală acum când membrii şi simpatizanţii sunt în derivă şi debusolaţi, iar filialele sunt dezmembrate şi scindate ?

Nimic nu este întâmplator, iar ultimile evenimente petrecute, demonstrează foarte clar NEMERNICIA şi TRĂDAREA lui Radu Sârbu, unealtă a Securităţii !

Răspunzând invitaţiei PDL unde a fost alături de cei care au lansat acea blasfemie numită Fundaţia Creştin –Democrată, precum şi prezenţa de la congresul PSD unde a declarat în faţa poporului pesedist şi a lui Ion Iliescu că: "Pentru a nu rămâne un pas formal, motivat de circumstanţe electorale, ne adresăm dumneavoastră,si vă rugăm să confirmaţi printr-o hotărâre a congresului acordul dintre PNŢCD şi PSD pentru reconcilierea naţională", Radu Sîrbu confirmă aceste acuzaţii .

Sângele şi blestemul victimelor ,,mineriadei iunie 1990’’ să cadă pe capul vostru!

Seniore Coposu dacă ne vezi si ne auzi de-acolo ,de Sus,iartă-ne şi întăreşte-ne sufletul !
Ene Viorel

Ion Iofciu                                                                                   Bucureşti 17.10.2010