Arhivă blog

duminică, 27 septembrie 2009

Impostorii de la curtea Presedintelui Basescu (2)

descarcat de pe net
 SCRISOARE DESCHISA

Zilele trecute, prezentasem catre mass-media, o scrisoare deschisa (sau pierduta) cu personaje caragialesti. Acestea revin prin vocea neautorizata a lui Maries, si bombardeaza presa cu minciuni si dezinformari asa cum au fost instruiti de catre sefii lor!
Acelasi Maries ,,flacara democratiei,, basesciene, ramas in viata dupa un maraton al foamei de 50 de zile, si intors de la Strasbourg , cere cu un limbaj vitriolant MAE,intoacerea din drum,a transportului de documente trimis la CEDO.
Si pentru ca nerusinarea acestui impostor(care nu are nici o legatura cu baricada de la Inter din 21 decembrie 1989) sa depaseasca orice masura, el cere ca toate documentele sa-I fie predate!
Va reamintim "Afacerea Revolutia", care sta in spatele cererilor disperate, urmatoarele : fiecare fila din cele 1.000.000 obtinute de la Parchet - plus inregistrarile video ale Securitatii - costa, in Statele Unite, la un institut celebru de" cercetari si inregistrare a memorie "angajat in studiul afacerilor mondiale, si contactat deja, se pare, de "istoricii" de serviciu, intre 1 si 10 dolari, la gramada.
Domnule Presedinte, sufletele celor 50 de romani omorati la Inter in 21 Decembrie, VA CER prin noi, cei care nu am murit inca, sa puneti capat,imposturii,minciunii,dezinformarii, la care este supusa opinia publica, si sa renuntati la provocatori notorii ca Maries si complicii acestuia!
Nu uitati Domnule Presedinte, ca a-ti deschis cutia Pandorei,dialogand acum cu niste impostori, iar in mandatul de 5 ani, Dosarul Revolutei a fost musamalizat de Dan Voinea,omul pe care l-ati numit sef la Parchetul Militar!
Urmasii celor omorati,ranitii si invalizii zilei de 21 decembrie 1989 de la baricada de la Inter, va intreaba:
Ati spus adevarul,acum 5 ani cand a-ti jurat pe Biblie si Constitutie,sau acum, cand ne mintiti cu seninatate?
Sangele varsat la Inter,cere adevar si dreptate , iar dvs. nu mai aveti cand sa judecati nevoile tarii. VREMEA V-A TRECUT!
                                                                                BARICADA INTER -1989
                                                                                    Presedinte Ion IOFCIU